moong dhal chutney
INGREDIENTS:
moong dhal: 1 cup,
red chillies: 15 to 20 nos,
jeera: 1 teaspoon,
lemon: 1,
salt to taste.
PROCEDURE:
Soak the dhal in warm water for half an hour............when it is soaked add all the ingredients except the lemon and grind it to a coarse paste.........add the lemon juice and the chutney is ready...............
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
லக்கி!!
புது வரவுக்கு வாழ்த்துக்கள்!!!
அள்ள அள்ள குறையாத அக்ஷ்யபாத்திரமாகவே இருக்கிறதே!!
எனக்கு தெரியாத குறிப்புகளும் இருக்கிறது.செய்து பார்த்து சொல்கிறேன். நன்றி!!
thank you nanani.i am a person who is very much interested in cooking and my people also encourage me and thats why i have started this ..definitely you will be getting different and interseting receipes
உளுந்திலே சட்னி, பாசிப்பருப்பிலே சட்னி, யாரையும் விடமாட்டீர்கள் போலிருக்கே கையிலே கிடைச்சா ஒரே சட்னிதானா?புதிய பிளாக் புதிய ஐட்டங்கள்..அசத்துங்க...நாங்களும் அசந்து போகிறோம்
thank you very much. still i have many more chutneys to surprise you wait and see
many," more chutny"?
more means tamil more ?i know this will happen ,u will surprise us with ,buttermilk chutny.!..waiting for the receipe
please remove word verification ...
it may reduce your feed back to your writings
hello lucky ,
ur blog is 2 months old !!! my first visit :) .
Many new n tempting dishes here .
awaiting many more yet !
Post a Comment